Brown Swiss

Po skupnem, intenzivnem delu z vsemi nacionalnimi zvezami o prihodnosti  pasme Evropska zveza rjave pasme (European Brown Swiss Federation) ponosno predstavlja novo promocijo pasme z novim logotipom.

V želji, da bi skupaj postali še močnejši in v skrbi za razvoj pasme in njenih rejcev širom Evrope, novi logotip pooseblja enkratnost rjave pasme, kajti vsi, od severa do juga in od vzhoda do zahoda, smo ponosni rejci rjave pasme s skupnimi gospodarskimi in okoljskimi cilji.

BROWN SWISS: enotna blagovna znamka pasme

Brown Swiss, Braunvieh, Bruna, Brune, Parda, Rjava… številna imena za enkratno pasmo z edinstvenimi lastnostmi. Skupno blagovno znamko Brown Swiss bodo od sedaj naprej, kot znamenje enotnosti in predanosti, v svojih objavah, predstavitvah in promociji pasme uporabljale vse države članice.

MORE THAN MILK: Več kot le mleko…

Rjava pasma s svojim čudovitim karizmatičnim izgledom v nas vzbuja zanos in pripadnost. Prijazne, trpežne in na okolje prilagodljive živali rejcem olajšajo vsakdanja opravila. Visoko kakovostno mleko in dolgoživost krav omogočajo rejcem doseganje njihovih dolgoročnih gospodarskih in okoljskih ciljev.

Rjava pasma je pasma za rejce, ki načrtujejo vnaprej in ki si želijo dolgoročno uspešnost v prireji mleka zagotoviti na zanesljiv in tradicionalen način. Je pasma za rejce, ki jim je mar za dobrobit živali in ki živijo s pasmo.

Rjava pasma je vaša modra odločitev za vrhunsko  kmetovanje.